Het Kop Event 2024

Het Kop Event

Voor jou, je vrienden, collega’s, teamgenoten en/of verenigingsmaatjes!


De zomer is weer in zicht, dus tijd om samen met jouw cluppie het afgelopen jaar te evalueren met natuurlijk lekkere borrels & bites èn volop entertainment. Waar kan dat beter dan bij het Kop Event op 6 juli bij RKSV NEO?!

Twelve Reasons Why

 1. Je bent maatschappelijk bezig, topper dat je bent! Want met elk drankje dat je drinkt sponsor je het hersentumorfonds!
 2. ⁠De entree is gratis!
 3. ⁠Live-muziek, optredens, DJ, zelfs Jari Hellegers gaat de tent op z’n kop zetten; niks is goed genoeg voor jou!
 4. ⁠Je bent toeschouwer en als je wilt zelfs speler in de wedstrijd van het jaar! Hou zeker de socials in de gaten voor de namen waar jij tegen mag gaan voetballen.
 5. ⁠Je kunt kiezen voor een middagborrel of een avondfeest, maar als wij een suggestie mogen doen…. allebei!!
 6. ⁠Kraampjes, kidsactiviteiten, foodstands, er is voor elk wat wils (ja, ook voor die ene binnen jouw groep…)
 7. ⁠Ook zo’n fan van Bert van Losser? Hij komt onze veiling presenteren!
 8. ⁠Je kunt zomaar Loes Haverkort tegen het lijf lopen, één van de knapste Nederlandse actrices èn winnaar van het Perfecte Plaatje!
 9. ⁠Je kunt de toppers die 13 september de Mont Ventoux gaan beklimmen een hart onder de riem steken, tips geven of ze (liever stiekem) een beetje uitlachen omdat ze vooralsnog vrij ongetraind zijn.
 10. ⁠Een meet & greet met FCTwente spelers waaronder bijvoorbeeld Daan Rots! Hou onze socials in de gaten voor de tijden en andere namen…
 11. Live EK voetbal op groot scherm
 12. ⁠Iedereen die Kirsten kent en andere toppers met deze vreselijke ziekte gaat jou dankbaar zijn. Want geld is wat het verschil maakt. De reden waarom het nu allemaal goed gaat! Maar met een hersentumor ben je helaas tot op heden nooit uit de gevarenzone en zijn je kansen op een toekomst klein. Dus onderzoek blijft nodig!!

 

Zij zijn erbij.

Jij Toch ook?

Speel mee tegen jouw helden.

Zonder sponsoren komt niets van de grond!

Parkeren

Helaas is de Parkeerplaats aan de Azelosestraat op 6 juli afgesloten. Bij deze dus ons dringende oproep om als het enigszins mogelijk is met de fiets of lopend naar het Kop Event te komen!

Parkeermogelijkheden

 • ⁠Parkeerplaats oude parkeerplaats BVV Borne
 • ⁠Parkeerplaats bij Sporthal ’t Wooldrik
 • ⁠Carpoolplaats Borne aan de Azelosestraat

VERBOD om te parkeren

 • Parkeren in de Twickelerblokweg; aan de Twickelerblokweg geldt een algeheel parkeerverbod, dit om hulpdiensten vrij baan te geven bij calamiteiten/ongevallen.⁠
 • Groenstrook gebruiken om te parkeren aan de Azelosestraat is NIET TOEGESTAAN.

Inzet BOA op 6 juli a.s.

 • De gemeente gaat een BOA inzetten op 6 juli a.s. ⁠
 • Wie de auto toch parkeert op de plaatsen waar een parkeerverbod geldt, riskeert een boete (en dat geld zou je toch veel beter kunnen doneren aan het Hersentumorfonds ;-).

Meer weten over het Kop Event?

Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over alle evenementen en acties. Uiteraard zijn suggesties ook van harte welkom!

Ain’t No Mountain High Enough

Jij wilt een steentje bijdragen? Cool!

Kan jij iets betekenen voor Kirsten’s Kopgroep, heb jij een leuk idee of wil jij gewoon wat meer informatie? Wij willen heel graag kennis met je maken. Dan vertellen wij alles over ons fantastische project.

Vul het formulier in. Wij stellen ons graag aan je voor!

Wij komen graag in contact!

Kan jij iets betekenen voor Kirsten’s Kopgroep, heb jij een leuk idee of wil jij gewoon wat meer informatie? Wij willen heel graag kennis met je maken. Dan vertellen wij alles over ons fantastische project.

Vul het formulier in. Wij stellen ons graag aan je voor!