Steun het

Hersentumorfonds

Steun het Hersentumorfonds: Help Levens Redden en Hoop Bieden

Het Hersentumorfonds zet zich in voor de strijd tegen hersentumoren, een van de meest uitdagende vormen van kanker. Door te doneren aan dit fonds, draag je direct bij aan baanbrekend wetenschappelijk onderzoek, betere behandelingsmethoden en de ondersteuning van patiënten en hun families.

Jouw bijdrage kan levens redden!

Jouw bijdrage kan levens redden en de kwaliteit van leven verbeteren voor duizenden mensen die door deze verwoestende ziekte worden getroffen. Samen kunnen we een verschil maken en de hoop op een betere toekomst vergroten. Steun het Hersentumorfonds en help mee om hersentumoren voorgoed te verslaan.

Beklimming Mont Ventoux

1, 2 of zelfs 3! keer de Mont Ventoux beklimmen – op één dag! De Mont Ventoux, reus van de Provence, is één van de bekendste en meest uitdagende bergen om te beklimmen. Omdat dat kan vanuit 3 plaatsen. Het goede doel van Ventoux3 is heel veel geld inzamelen voor hersentumoronderzoek.

Sponsoring

U zou ons ook enorm ondersteunen door ons te sponsoren voor verschillende aspecten, zoals de reis, verblijfkosten of materiaalkosten in verband met de Ventoux3-actie die plaatsvindt in Frankrijk op 13 september 2024. U kunt een donatie doen door een bedrag over te maken naar het bankrekeningnummer NL67SNSB0944570208 ten name van Kirstens Kopgroep. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot persoonlijke sponsoring, waarbij u ons op individuele basis kunt ondersteunen.

Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot persoonlijke sponsoring, waarbij u ons op individuele basis kunt ondersteunen.

Acties en Events

Naast het beklimmen van de Mont Ventoux organiseren wij diverse Acties en Events. Ga naar de Acties en Events pagina om meer te weten te komen.

Meer weten over hoe je ons kan helpen?

Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag over alle mogelijkheden waarop u Kirstens Kopgroep en het Hersentumorfonds een warm hart toe kan dragen.

Ain’t No Mountain High Enough

Geweldig dat je ons wilt sponsoren!

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op. Samen gaan we voor succes!

Wil jij weten wat jij kunt doen?

Vul het formulier in en wij nemen direct contact met u op. Wij vertellen je graag alles over doneren en hoe je dat het best kunt doen. Samen gaan we voor succes!

Wij komen graag in contact!

Kan jij iets betekenen voor Kirsten’s Kopgroep, heb jij een leuk idee of wil jij gewoon wat meer informatie? Wij willen heel graag kennis met je maken. Dan vertellen wij alles over ons fantastische project.

Vul het formulier in. Wij stellen ons graag aan je voor!