Kirstens
Kopgroep

De Kopgroep

Kirstens Kopgroep is een initiatief van familie en vrienden van Kirsten ten Thije om Kirsten en lotgenoten met een hersentumor in de nabije toekomst een perspectief te kunnen bieden. Al snel werd duidelijk dat hier geld voor nodig is. Heel veel geld!

In 2015 zijn de eerste kopgroepleden al omhoog gereden en/of gelopen. Er zijn er door de jaren heen velen gevolgd. Dit jaar hopen we weer op een grote afvaardiging. We gaan ervoor. #Ain’t no mountain high enough.

 

Teamleden aan het woord

10 jaar geleden is bij mijn vrouw, vanuit het niets, een kwaadaardige hersentumor ontdekt. We zijn als gezin heel gelukkig dat Kirsten nog bij ons is hetgeen veel andere gezinnen niet meer kunnen zeggen. We gaan dan ook allemaal weer die berg op in september 2024, voor Kirsten, voor elkaar en voor alle mensen die samen met hun gezinnen dezelfde diagnose te horen hebben gekregen.

Voor mama! Ik hoop dat we heel veel geld ophalen om mijn moeder beter te maken. Dat kan nu nog niet maar misschien over een tijdje wel.

Omdat ik nog heel lang van mijn lieve vriendin wil genieten. En omdat dat helaas niet vanzelfsprekend is... Daar is geld voor nodig! Dus we gaan er weer voor!! Ain't no mountain high enough! En zeker niet voor Kirsten...

Mijn moeder is mijn steun en toeverlaat en ik zou het niet zonder haar kunnen. Daarom wil ik deze berg wel 100 keer beklimmen als het nodig is.

Ik doe mee aan Ventoux3 voor mijn lieve en sterke vriendin Kirsten en voor meer geld voor onderzoek naar hersentumoren.

k doe mee voor onze vriendin Kirsten. Zij strijdt al bijna 10 jaar tegen deze verschrikkelijke ziekte. Dat doet ze fantastisch! Maar het zou pas echt fantastisch zijn als er nu eindelijk een medicijn wordt gevonden die haar zou kunnen genezen.

Wat kan jij doen?

Je kunt een verschil maken in de strijd tegen hersentumoren door Kirstens Kopgroep te ondersteunen. Door te doneren, deel te nemen aan evenementen, vrijwilligerswerk te doen, draag je bij aan het onderzoek naar genezende behandelingen. Samen kunnen we hoop bieden aan degenen die getroffen zijn door deze ziekte en streven naar een toekomst waarin hersentumoren geneeslijk zijn.

Wat doet de Kopgroep?

We proberen, samen met onze familie en vrienden en bekenden, zoveel mogelijk geld op te halen voor Stichting hersentumorfonds. Hiervoor starten we allerlei acties. Het doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor Stichting hersentumorfonds om zodoende een grote bijdrage te kunnen leveren aan het genezen van deze verschrikkelijke ziekte.

Meer weten over Kirsten's Kopgroep?

Neem gerust contact met ons op. Het is voor ons een deel van ons leven en wij vertellen er graag over.

Ain’t No Mountain High Enough

Leuk dat je meer over Kirstens Kopgroep wilt weten!

Kan jij iets betekenen voor Kirsten’s Kopgroep, heb jij een leuk idee of wil jij gewoon wat meer informatie? Wij willen heel graag kennis met je maken. Dan vertellen wij alles over ons fantastische project.

Vul het formulier in. Wij stellen ons graag aan je voor!

Wij komen graag in contact!

Kan jij iets betekenen voor Kirsten’s Kopgroep, heb jij een leuk idee of wil jij gewoon wat meer informatie? Wij willen heel graag kennis met je maken. Dan vertellen wij alles over ons fantastische project.

Vul het formulier in. Wij stellen ons graag aan je voor!