Kick Off Kirsten’s Kopgroep

Op vrijdag 3 april 2015 heeft de Kick Off plaatsgevonden in het SportCafe ‘t Wooldrik. Gesponsord door Willem ten Thije. Het was een bijzondere avond. Job opende de avond en informeerde de groep over de accommodatie in Frankrijk, sponsoring, Ventoux3, etc. Er waren meerdere gasten: Een afvaardiging van de Heeren van Oranje. Jan Schefer vertelde over de wijze van sponsoring die deze heeren verzorgen voor Kirsten’s Kopgroep. De bus van de Heeren van Oranje staat tot onze beschikking, inclusief chauffeurs, en zal ons vervoeren naar Frankrijk. Ook zal deze bus het vervoer verzorgen tijdens Ventoux3 voor de fietsers. Cyrll Moller heeft ons een praktijkles gegeven over o.a. het plakken en wisselen van een wiel. Martijn Veenhoven heeft een korte presentatie gegeven over het mooie initiatief van het 24 uurs voetbaltoernooi. Soccer24 bij BZSV de Blauwwitters in Borne. De opbrengsten gaan geheel via Kirsten’s Kopgroep naar STOPhersentumoren. Ook werd het eerste officiële Kirsten’s Kopgroep wielershirt aangeboden aan Job. Pieter Jan Roetenberg vertelde nog over een geweldige benefietwedstrijd op 8 mei 2015. Oud Twente – Oud Heracles – Oud HSC en Oud Rigtersbleek. De opbrengsten gaan geheel via Kirsten’s Kopgroep naar STOPhersentumoren. Bekijk de foto’s van deze avond.

Bornsche Courant 9 april 2015

Ook de Bornsche Courant was vertegenwoordigd door Annemarie Haak bij de Kick Off op 3 april 2015. Klik hier voor het artikel.

Ain’t No Mountain High Enough

Wij komen graag in contact!

Kan jij iets betekenen voor Kirsten’s Kopgroep, heb jij een leuk idee of wil jij gewoon wat meer informatie? Wij willen heel graag kennis met je maken. Dan vertellen wij alles over ons fantastische project.

Vul het formulier in. Wij stellen ons graag aan je voor!