Herman Leeuw

Herman Leeuw

Ik ga mee omdat:
Omdat mijn lieve dochter Kirsten getroffen is door een hersentumor. Een boodschap die niet te bevatten is en waar we ons ook niet bij neerleggen. Een jonge moeder, een mooi gezin. Samen gaan we ervoor om zo veel mogelijk financiële steun te kunnen bieden aan Stichting STOPhersentumoren zodat hopelijk ook mijn dochter in aanmerking voor genezing komt. Samen gaan we ervoor!

 Ria ten Thije

Ria ten Thije

Ik ga mee omdat:
Er bij mijn schoondochter Kirsten een hersentumor is geconstateerd.

 Willem ten Thije

Willem ten Thije

Ik ga mee omdat:
Er bij mijn schoondochter Kirsten een hersentumor is geconstateerd.

 Marit Leeuw

Marit Leeuw

Ik ga mee omdat:
Er bij mijn schoonzus Kirsten een hersentumor is geconstateerd.

 Annemarie Hekman

Annemarie Hekman

Ik ga mee omdat:
Mijn lieve schoonzus te horen heeft gekregen dat ze een hersentumor heeft. We kunnen met z’n allen veel betekenen om haar te steunen in de strijd voor meer onderzoek en hopelijk genezing van deze vreselijke ziekte. Met elkaar staan we sterk!!

 Annette Kruders

Annette Kruders

Ik ga mee omdat:
Er bij mijn nichtje Kirsten een hersentumor is geconstateerd. Ik ga mee om Kirsten en de anderen te ondersteunen in de beklimming van de Mont Ventoux en hopen daar heel veel geld mee op te halen om Kirsten en anderen te helpen.

 Harrie Kruders

Harrie Kruders

Ik ga mee omdat:
Ik graag Kirsten en alle anderen een hart onder de riem wil steken in deze strijd tegen hersentumoren. En om Kirsten en Job en de rest van Kirsten’s Kopgroep zo hard mogelijk de berg op te roepen!!

 Ellen Kruders

Ellen Kruders

Ik ga mee omdat:
Ik als vrijwilliger zo toch een steentje kan bij dragen, mijn lieve nicht Kirsten kan steunen en ook de anderen die dit ongelukkige bericht hebben gekregen te helpen..

 Marielle Bergmans

Marielle Bergmans

Ik ga mee omdat:
Het niet te bevatten is dat er bij mijn beste vriendin een hersentumor is gevonden. Dit moet toch te genezen zijn!!! Door met elkaar zoveel mogelijk geld in te zamelen hopen we dat dit in de toekomst werkelijkheid kan worden!!! Het zal een emotionele rit worden, maar met elkaar slaan / fietsen we er ons doorheen!!!

 Niki Dolstra

Niki Dolstra

Ik ga mee omdat:
Kirsten, mijn lieve buuf, mijn lieve vriendin die ik dagelijks spreek, heeft een hersentumor. Hoewel we het nu 5 maanden weten, is het nog steeds niet te bevatten. De eerste ontdekking, de harde diagnose, de operatie; Alles ging in een sneltreinvaart. En hoewel we haar natuurlijk zoveel mogelijk proberen te (onder)steunen, moet Kirsten nu het zware herstel doorlopen. En dan? Dan lijkt de sneltrein waarop we zitten te veranderen in een locomotief. De vaart gaat er uit. Want hoewel de hersentumor gelukkig voor een groot deel is verwijderd, zit er nog steeds een tumor te sluimeren. Ook ons gezin wil er alles aan doen om bij te dragen om dat laatste belangrijke laatste deel –GENEZING!- ook mogelijk te maken. De vaart er weer in krijgen.. Mijn vriend Huib gaat de Mont Ventoux beklimmen en onze dochter Lune van 4 jaar en ik gaan papa en alle andere toppers aanmoedigen!

 Chantal Euverman - Sepp

Chantal Euverman - Sepp

Ik ga mee omdat:
Er bij onze lieve vriendin Kirsten een hersentumor is geconstateerd. Graag wil ik samen met Kirsten, Job en alle anderen meestrijden tegen deze afschuwelijke ziekte met als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek. Het liefst had ik ook de fietsuitdaging aangegaan maar dat is voor mij momenteel geen haalbare zaak. Daarom ga ik wel mee als vrijwilliger om zo mijn steentje bij te kunnen dragen!

 Robert Heldoorn

Robert Heldoorn

Ik ga mee omdat:
er bij een vriendin van ons een hersentumor is ontdekt. En na mij hier verder in verdiept te hebben er nog te weinig middelen (geld) voor onderzoek is. Hopelijk kunnen wij als vrienden iets bijdragen in welke vorm dan ook.
 Linda van Asselt

Linda van Asselt

Ik ga mee omdat:
bij onze vriendin Kirsten een hersentumor is geconstateerd. Door dit nieuws zijn we zo geschrokken en je voelt je zo machteloos. We vinden het heel fijn vinden dat we onze angst en frustratie kunnen omzetten in actie. Daarom ben ik blij dat ik door als vrijwilliger te helpen bij deze stichting mijn steentje kan bijdragen in verder onderzoek over deze vreselijke ziekte.

 Maaike Pietersen - Nijhof

Maaike Pietersen - Nijhof

Ik ga mee omdat:
Ik op deze manier nog een klein beetje kan betekenen voor deze rotziekte. Ik heb de ballen niet om te gaan fietsen, maar wil Kirsten en fam op deze manier toch een hart om de riem steken. Daarnaast ga ik ontzettend klappen en juichen voor de toppers die mee gaan doen!

 

 Simone Roetenberg - van Ekeren

Simone Roetenberg - van Ekeren

Ik ga mee omdat:
we door dit mooie initiatief een bijdrage kunnen leveren. Een bijdrage aan meer onderzoek met als uiteindelijk doel; genezing mogelijk maken. Voor Kirsten en voor al die anderen. Het is niet te bevatten hoe de wereld van Kirsten, Job, Puck, Nova en iedereen om hen heen van het ene op het andere moment op de kop staat. Erg mooi om te zien hoe er ook veel positieve energie en vechtlust ontstaat. Graag draag ik als vrijwilliger mijn steentje bij aan dit mooie evenement en ondersteun ik in september al die toppers die de berg op fietsen!

 Christian van Wieren

Christian van Wieren

Ik ga mee omdat:
een goede vriendin van ons is getroffen door een hersentumor.
Kan het haast niet in woorden omschrijven hoe verschrikkelijk dit is, voor haar, voor mijn maatje Job, voor Puck en Nova,en de rest van de families.
Door mee te gaan hoop ik ook als vrijwilliger een steentje bij te kunnen dragen aan het inzamelen van geld wat nodig is om verdere onderzoeken mogelijk te kunnen maken.
 Henk Spies

Henk Spies

Ik ga mee omdat ik:

Job, Kirsten en de kinderen zo een steuntje in de rug wil geven.
het heel belangrijk vind dat er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek en behandeling
van deze vreselijke ziekte.
het bijzonder knap vind en veel respect heb hoe hun met deze situatie omgaan.
graag deel uit maak van deze geweldige  groep mensen die werkelijk alles uit de kast halen om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen deze akelige ziekte.