[cmsms_row][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_text]

Col de beurs

Onder de noemer beter goed gejat dan slecht bedacht hebben Remco Pieper en Ron Lubbers besloten het voorbeeld uit Den haag te volgen en ook in Hengelo in een parkeergarage om te toveren tot Col. Waarom? Omdat het kan! Omdat we het nog nooit eerder hebben gedaan en omdat het ons geweldig lijkt om een kommetje te hebben in een parkeergarage. Op 14 juni 2015 toveren ze Parkeergarage de Beurs in Hengelo om tot Col de Beurs en gaan daar in drie categorien uitvechten wie de absolute koning(in) van de Beurs wordt.

Lees meer..

Dit evenement is een initiatief van Vsion Sports uit Hengelo. De opbrengst komt ten goede aan Stichting STOPhersentumoren.

 

[/cmsms_text][/cmsms_column][/cmsms_row][cmsms_row data_padding_left=”3″ data_padding_right=”3″ data_color=”default” data_bg_color=”#ffffff” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_color_overlay=”#000000″ data_overlay_opacity=”50″ data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”50″ data_width=”boxed”][cmsms_column data_width=”1/1″][cmsms_html][/cmsms_html][/cmsms_column][/cmsms_row]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wij komen graag in contact!

Kan jij iets betekenen voor Kirsten’s Kopgroep, heb jij een leuk idee of wil jij gewoon wat meer informatie? Wij willen heel graag kennis met je maken. Dan vertellen wij alles over ons fantastische project.

Vul het formulier in. Wij stellen ons graag aan je voor!