[/cmsms_column][/cmsms_row]

Wie?

Op 28 november 2014, is het leven van mij, Kirsten (34 jaar) en van mijn gezin voorgoed veranderd. Op toevallige wijze werd een hersentumor ontdekt. Vol ongeloof en onzekerheid hebben we de afgelopen tijd onze ‘beste’ weg binnen de medische wereld gezocht en inmiddels gevonden. Voor ons blijft de boodschap ‘hersentumor’ en ‘ongeneeslijk’ echter niet te verkroppen. Wij voelen hoop…. bovendien zijn we het aan onze kinderen Puck (5 jaar) en Nova (3 jaar) verplicht om te vechten. Ik realiseer me nu dat ik niet de enige ben en wil graag symbool staan voor alle mensen met een hersentumor die moeten, maar niet kunnen leven met het feit dat deze vorm van kanker nu nog ongeneeslijk is.

Waarom?

In Nederland overlijden 28 mensen per week aan een hersentumor. Anders dan bij vele andere soorten kanker is dat getal al vele tientallen jaren niet afgenomen. Eén van de belangrijkste redenen daarvoor is het gebrek aan onderzoek. Hersentumoronderzoekers hebben ons verzekerd dat met meer geld écht een verschil kan worden gemaakt. 100% van de opbrengst van Ventoux3 en 100% van de inkomsten van Stichting STOPhersentumoren gaat naar onderzoek.

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 11 september 2015 gaan mijn man, familieleden en vrienden deelnemen aan Ventoux3 ‘A ride for hope’. Onder de naam ‘ Kirstens Kopgroep’ gaan ze op de fiets de Mont Ventoux beklimmen, sommigen zelfs drie maal. Doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor www.STOPhersentumoren.nl om zodoende een grote bijdrage te kunnen leveren aan het genezen van deze verschrikkelijke ziekte.

Hoe kunt u helpen?

Doneer aan één of meer van onze teamleden van Kirstens Kopgroep via www.ventoux3.nl, ga naar doneren en selecteer een van de teamleden van Kirstens Kopgroep. Alle donaties
groot of klein zijn meer dan welkom. Kunnen we ook op uw bijdrage rekenen?

doneer_button