Beste mensen,
Ter afsluiting van een geslaagd toernooi willen we graag nog even terugkijken op afgelopen zaterdag. 
Wat ons betreft hebben we een geweldig leuke, sportieve en gezellige dag gehad. Er is lekker getennist, we hebben kunnen genieten van een heerlijk buffet, de kinderen hebben zich uitstekend vermaakt en er was een loterij met leuke prijzen voor vrijwel iedereen. We zijn er dan ook van overtuigd dat Adrie en Christine dit toernooi ontzettend zouden weten te waarderen. 
 
Voor het toernooi hadden zich 32 tennissers aangemeld. Alle 32 spelers waren keurig op tijd. We hebben geen enkele blessure gekend en we hebben het speelschema dan ook ongewijzigd en volledig kunnen uitvoeren. Dit lijkt vanzelfsprekend, maar de ervaring met toernooitjes is vaak anders. Alle tennissers dus bedankt voor jullie enthousiaste deelname. 
 
Aan het buffet hebben uiteindelijk 50 volwassenen deelgenomen. We hadden voor 45 volwassenen besteld, maar zoals we Simon van Royal Argentina kennen was er ruimschoots voldoende voor iedereen. Daarbij heeft Royal Argentina het buffet kosteloos aangevuld met frikadelletjes en kipnuggets voor 20 hongerige kindermondjes. Bij deze willen we daarom Royal Argentina ontzettend bedanken voor hun sponsoring van het buffet. We kunnen iedereen aanraden om toch vooral eens een hapje te gaan eten bij Royal Argentina aan de Marktstraat. Laat je daarbij verrassen door de keus van de chef, Simon. 
 
Een bedankje is ook op zijn plaats voor de tennisvrienden van Adrie en Christine die de hele dag hebben geholpen. Ine & Marcel, Arie en Monique en Ludmilla. Maar natuurlijk ook bedankt al die anderen die zaterdag spontaan de handen uit mouwen hebben gestoken om te helpen met het toernooi, de bar of het vermaken van de kinderen. Bedankt allemaal, zonder jullie was deze dag nooit zo vlekkeloos verlopen. 
 
En dan hadden we met het EMT-toernooi natuurlijk nog een specifiek doel. Het inzamelen van gelden voor onderzoek naar de genezing van hersentumoren. Voor alle mensen die door deze verschrikkelijke ziekte getroffen worden, maar in het bijzonder voor onze vriendin Kirsten ten Thije. Alle bijdragen zijn welkom en we hadden ons geen enkel doel gesteld. We zijn echter overdonderd door de netto- opbrengst die we aan de stichting Stop Hersentumoren kunnen doneren. 
 
Namelijk het geweldige bedrag van €1050,-.     
 
Namens Kirsten, Job, Puck en Nova ontzettend bedankt hiervoor. 
 
 
Bedankt ‘Finalisten’ Richard en Ivo die de finale voor een mooi bedrag kochten. 
 
En bedankt jullie allemaal. 
Jullie die royaal loten kochten. 
Spontaan doneerden. 
Door te consumeren al bijdroegen 
en dan bij het afrekenen ook nog eens ruimhartig naar boven afrondden.
 
Met zijn allen hebben we er een geweldige dag van gemaakt en met jullie financiële bijdragen geven jullie Kirsten en Job en hun meiden weer wat meer hoop op mogelijke genezing in de toekomst. 
 
Jullie enthousiaste deelname heeft voor ons warme herinneringen aan het REC toernooi en aan Adrie en Christine op hun geliefde tennisbaan opgeroepen. 
Met dit toernooi hebben we ze weer een beetje levend gehouden.
 
 
Nogmaals hartelijk bedankt daarvoor en wie weet tot een volgende editie van het EMT. 
 
Met vriendelijke groeten,
 
Henk Koenders, Nancy Eijssink en Rob Hilarius