Het Kop Event

Op 15 juli 2017 organiseert Kirsten’s Kopgroep het Kop Event!

Voor de BBQ kunt u zich opgeven via Kirstenskopgroep@outlook.com

Ventoux3

1, 2 of zelfs 3! keer de Mont Ventoux beklimmen – op één dag! De Mont Ventoux, reus van de Provence, is één van de bekendste en meest uitdagende bergen om te beklimmen. Omdat dat kan vanuit 3 plaatsen. Het goede doel van Ventoux3 is heel veel geld inzamelen voor hersentumoronderzoek.

In de fraaie omgeving van de Watermolen in Haaksbergen wordt de Antiek en Brocante Fair gehouden. Er zijn weer diverse Brocanteurs, antiquairs en andere deelnemers uit binnen- en buitenland.

Op zondag 30 augustus 2015  organiseren wij een Driving Diner.
Informatie over deze dag kun je vinden in bijgevoegde afbeelding hieronder.

Lees meer..

Flyer 2

Benefietwedstrijd Rigtersbleek Enschede.

Een mooi voetbaltoernooi voor het goede doel “STOPhersentumoren”.

Naar aanleiding van het verhaal van Kirsten hebben enkele ex- spelers en bestuursleden het initiatief genomen om een voetbaltoernooi te organiseren met enkele grote clubs waar Job actief is geweest tijdens zijn voetbalcarrière.

Vrijdag 8 mei aanstaande wordt er een toernooi gespeeld bij Rigtersbleek in Enschede. Wedstijden tussen Oud FC Twente, Oud Heracles, Oud HSC’21 en Oud Rigtersbleek. Met als doel opbrengst te genereren voor de Stichting STOPhersentumoren.

Lees meer..

Soccer24 BZSV

Hoe kun je helpen: Door te voetballen!! Je neemt deel aan een wedstrijd die 24 uur duurt!! Hiervoor zoek je sponsoren. Als speler leg je minimaal € 50,00 aan sponsorinkomsten in. De praktijk leert ons dat dit bedrag heel eenvoudig te realiseren is. Van ons ontvang je na inschrijving aanvullende informatie over onze actie die jij kunt gebruiken bij het verkrijgen van de benodigde sponsorbedragen.