Benefietwedstrijd (8 mei 2015)

Een mooi voetbaltoernooi voor het goede doel “STOPhersentumoren”.

Naar aanleiding van het verhaal van Kirsten hebben enkele ex- spelers en bestuursleden het initiatief genomen om een voetbaltoernooi te organiseren met enkele grote clubs waar Job actief is geweest tijdens zijn voetbalcarrière.

Afgelopen vrijdag 8 mei is er een toernooi gespeeld bij Rigtersbleek in Enschede. Wedstijden tussen Oud FC Twente, Oud Heracles, Oud HSC’21 en Oud Rigtersbleek. Met als doel opbrengst te genereren voor de Stichting STOPhersentumoren.

De uitslagen

Oud HSC ’21 – FC Twente All Stars 1-0

Oud Rigtersbleek – Oud Heracles Almelo 1-1 (Rigtersbleek wint na strafschoppen)

Oud Heracles Almelo – FC Twente All Stars 0-2

Oud HSC ’21 – Oud Rigtersbleek 1-0 (HSC ’21 toernooiwinnaar)

Om 22.00u begon de veiling in het clubhuis onder leiding van Jan van Staa. De opbrengst wordt gedoneerd aan de Stichting STOPhersentumoren. Graag bedanken we de bedrijven en personen die de veilingkavels beschikbaar hebben gesteld. Items die geveild zijn zijn o.a.: VIP – arrangement FC Twente, Kaarten en busreis naar Schalke, Metamorfose bij Assink Pure identity, Total Body Scan bij Prescan, Sushi chef aan huis voor 4 personen, voetbalschoenen van Sander Boschker, tuinstoel van de Gamma, gesigneerd shirt van Heracles, gesigneerd van FC Twente, diner voor 4 personen bij Hooge Esch, Tankrit en Quad rit bij Fursten Forest, klimbonnen bij Avatarz, fotoshoot Marel Fotografie, shirt Vitesse, shirt Zenit Sint Petersburg.

Bekijk de foto’s van deze geweldige avond!

Klik hier voor de aankondiging in Huis aan Huis Enschede.

Klik hier voor de aankondiging in Rond Haaksbergen.